Team van Stichting Robintimo Radio

De Stichting Robintimo Radio is op 22 mei 2019 om 10:10 door de trotse eigenaar Robin Boltjes opgericht,
om zijn radiostation die al vanaf nieuwjaarsdag 2016 al non-stop draait.
Hieronder kunt u het complete team van Robintimo Radio bewonderen die alles op alles zet om voor u muziekgenot kunnen aanbieden.
Lijkt u het leuk om ons team te versterken? Neem gerust contact met ons op van DJ Gezocht, en wie weet zit u straks in ons team en/of presenteer u wel een leuke radioprogramma.

 

DJ Robintimo (Oprichter en voorzitter)

Robin Boltjes

Oprichter/bestuursvoorzitter/DJ

Mijn Dj naam is dj robintimo en kom uit het dorp scheemda, en draai met veel plezier bij mijn eigen radiostation. ook al ben ik moeilijk verstaanbaar probeer altijd een prachtige programma van te maken met muziek uit de jaren 50, 60, 70, 80, 90.

Gerda Zandstra (vicevoorzitter)

Gerda Zandstra

Vice voorzitter

Informatie ontbreekt.

Heiko Boltjes

Heiko Boltjes

Penningmeester

Hallo ik ben Heiko Boltjes de vader van Robin Ik ben getrouwd met Greetje en woon in Wagenborgen Ik ben dus de penningmeester van Robintimo radio en behartig de financiële kant wat ik met veel plezier doe voor vragen graag bellen naar 0597-855238

Greetje Boltjes

Secretaresse

Hoi Ik ben Greetje Boltjes en getrouwd met Heiko en woon in Wagenborgen Ik ben dus de rechterhand van Robin en help hem waar ik kan Tevens draai ik af en toe samen met Robin onder mijn dj naam Kleinduimpje want muziek is ook mijn passie.

bestuur joop petrusman

Joop Petrusman

Algemene bestuurslid

Informatie Ontbreekt.

Chris Harms

DJ

Informatie Ontbreekt.