Radiostation | Robintimo Radio | Patrick Valentijn komt met mooie dansplaat “Sunshine”

Vrijdag 14 juni 2024

Patrick Valentijn komt met mooie dansplaat “Sunshine”

Patrick Valentijn, geboren en getogen in het mooie Limburgse Venlo, is in 2006 begonnen met zingen en vanaf die tijd heeft hij dit allemaal samen met mijn vrouw opgezet tot waar hij nu staat. Ik heb in mijn carrière met verschillende bekende producers en platenmaatschappijen gewerkt en nu dacht ik het wordt eens tijd om mijn eigen pad te volgen.
‘Ik vindt het belangrijk dat ik mijn gevoel kan overbrengen naar het publiek, zo ook met mijn nieuwe single “Sunshine”. Omdat ik de belevenis van het nummer erg belangrijk vindt moet je ook een pakkende tekst hebben en om dit voor elkaar te krijgen ben ik naar Jeroen Russchen en Robert Vredeveld gegaan en zij hebben deze mooie dansende tekst geschreven. Gezien ik altijd wat anders wil maken dan wat de rest van de artiesten allemaal doen, heb ik zo ook deze vette zomerse single laten produceren door Sonic Solutions.
Mijn single uit 2020 genaamd “Chiquita Valentina” welke ik één week voor de corona pandemie uitbracht, gaat nu nog als een speer en wordt dan ook veel beluisterd en gestreamd.
Deze single is bij vele voetbalclubs door heel Nederland het clublied geworden waardoor ik bij vele voetbalclubs geboekt wordt.
Omdat deze single zo lekker loopt en omdat er lekkere meezing elementen in verwerkt zitten dacht ik dat ik een soort van 2.0 versie van deze single moest gaan uitbrengen maar dan wel met een compleet nieuwe song. Hier is “Sunshine” uit ontstaan, zeg nou zelf als de single met “Aijaijaijee en Aijaijaijoo” begint ga je al vanzelf meezingen….. “Sunshine” gaat over iemand die goed kan dansen, waarbij de heupen lekker draaien en die mij kan laten stralen.