Motormiddag

Robin Boltjes Organiseert elk jaar een motormiddag voor kinderen met een beperking of die langdurig ziek zijn. Deze middag Staat in het teken van Genieten en een beetje uit de dagelijks sleur.

Robin uit Scheemda oprichter van Robintimo Radio heeft zelf een beperking en heeft als kind regelmatig meegedaan aan toertochten. Nu hij wat ouder is wil hij het voor deze doelgroep iets terug doen. Samen met enkele twee lokale middenstanders kan hij het blijven Organiseren.

bijgewerkt op 22-9-2019

Motormiddag in Scheemda een succes

Na maanden voorbereidingen te treffen om z’n motor spektakel in Scheemda te kunnen uitvoeren,  was het dan eindelijk zover dat de derde editie afgelopen zaterdag (21-september) van start kon gaan. Met een fantastische opkomst mogen wij als bestuur oprecht zeggen dat het een geslaagde middag was voor jong en oud, op die middag was er genoeg te doen voor jong en oud. Wij willen de CS rider en stichting pirates enorm bedanken voor jullie bijdrage, en natuurlijk onze hoofdsponsor Jumbo Scheemda en kleine ondernemers Spar Wagenborgen, Vitanova Wagenborgen, Jan Verhoeven Wagenborgen en Stichting Robintimo Radio.

Er zijn al plannen gemaakt voor volgende editie, die beloofd net zo mooi te worden als deze editie…

 

We zien jullie graag volgende jaar terug.