De Kluis

"De kluis is gestart op 6-november"

0
De kluis

Ben jij super slim speel dan mee met het spannendste spel van Scheemda en omstreken. Probeer de zes cijferige code te ontrafelen van de kluis. De hints kun je beluisteren tijdens de live uitzending (van DJ Robintimo) en de foute combinaties vind je op onze site. Stuur je oplossing via een gesproken bericht in de app. Wij wensen jullie veel brainstorm plezier en hopen dat de kluis wordt gekraakt.

DE KLUIS OP ROBINTIMO RADIO

Onze Spelregels

Iedereen heeft gelijke kansen om mee te doen, bij 16 jaar en jonger vraag toestemming aan een ouder.

De winnaar word bekent gemaakt tijdens de live uitzending op de zaterdagavond tussen 18:00 – 21:00.

De winnaar mag na negentig dagen weer mee spelen voor een prijs.

Je kunt 1 keer een spraakbericht sturen, je staat dan voor de hele week geregistreerd. Let op: Elke zaterdagavond word alles weer verwijdert na de uitzending van de kluis. Als de kluis geraden is, wordt het spannende spel opnieuw gespeeld.

Het liefst zouden we iedere inzending die zich heeft opgegeven voor de kluis laten horen, maar dat is helaas niet mogelijk. We spelen de kluis op zaterdag van 18:00 tot 21:00 uur, tijdens de live uitzending van DJ Robintimo.

De kluis wordt gesloten door een willekeurig bestuurslid en niemand weet de zes cijfers dat vinden we belangrijk om zo geen misverstanden te krijgen, alleen bij een goed geraden inzending opent de kluis.

Ja, om dit spannende spel van Robintimo Radio te blijven doen, vragen we per inzending € 0,35 cent. en wordt doormiddel van een SNS betaalverzoek naar de inzender toegestuurd. Te herkennen aan onze WhatsApp nummer en de beschrijving in een betaalverzoek.