home

Robintimo Radio maakt al vanaf nieuwjaarsdag 2016 het bijzonder voor dagelijks luister plezier voor jong en oud.

Wij zijn niet te onderscheiden van andere radiostations, want wij hebben de grootste non-stop van Nederland, tijdens de non-stop kun je genieten van verschillende muziek smaken, en we hebben ook dj’s die op hun eigen manier een radioshow presenteren waar je ook je verzoekje kan indienen bij de dj die op dat moment aan het draaien is via de verzoekbox of het welbekende Whatsapp.

Ook zoeken wij nog hobby dj’s die het net zo leuk vinden om voor de luisteraars en vooral voor zichzelf te genieten van de radioshow.

Wij promoten Nederlandse artiesten met hun nieuwe nummers of albums, ben je zelf een ras echte artiest neem dan contact met ons op.

Ook wij hebben de Nederlandse foute plaat repeat of niet, en elke zondag wordt er een nieuwe spiegelplaat bekend gemaakt. Bovendien hebben we de Nederlandse foute plaat repeat of niet, om zo de Nederlandse artiesten ook te kunnen promoten, want muziek van eigen bodem is toch het beste wat er is.

Kortom wij zijn er voor jong en oud en we hebben de beste hits die jij horen wil.

OVERAL DE BESTE HITS OPZAK GEBRUIK DAN HEEL GEMAKKELIJK DE TUNEIN APP WANT DIT IS ROBINTIMO RADIO “NIET DE GROOTSTE MAAR WEL DE GEZELLIGSTE”

Wij wensen jullie heel veel luister plezier

Team Robintimo Radio

/10
58

Maak deze super leuke muziek quiz en misschien wordt jij wel terug gebeld in de live uitzending door één van onze dj`s, en wie weet heb je een leuk prijsje te pakken bij Robintimo Radio. Zet hem op!!!

1 / 10

‘She’s Not There’ van Santana is een cover. Van wie is het origineel?

2 / 10

Wie staan al jaren in de Top 2000 met nummers als ‘Sabotage’, ‘Intergalactic’ en ‘No Sleep Till Brooklyn'?

3 / 10

John Williams (1932) maakte filmmuziek voor onder andere Jaws, Star Wars, E.T. en Indiana Jones. Van welke band is zijn jongste zoon leadzanger?

4 / 10

In welke plaats woont Jan Smit?

5 / 10

Hoe oud was zangeres Amy Winehouse toen zij overleed?

6 / 10

Welke Nederlandse zanger had onder andere de hits De vlieger en een beetje verliefd?

7 / 10

Regisseur Todd Haynes maakte in 2007 een film over Bob Dylan, waarin zes acteurs en actrices de singer/songwriter speelden. Wat was de naam van de film?

8 / 10

In welk concert van Leroy Anderson werd een schrijfmachine als instrumentgebruikt?

9 / 10

Hoe heette het eerste nummer van Britney Spears?

10 / 10

Hoe heet iemand die dansstukken bedenkt?

Je score is

De gemiddelde score is 44%

0%