Gastenboek van Stichting Robintimo Radio

Bent u een luisteraar of een artiest? Gebruik dan onze Gastenboek om leuke feitjes of aankondigingen aan de rest te laten lezen. Natuurlijk zijn de feedbacks ook meer dan welkom.

26 thoughts on “Gastenboek van Stichting Robintimo Radio

  1. Jannesfan nee die hebben wij niet meer je kunt wel in de vrienden app komen dan moet jij je aan melden bij Robintimo op 0653500525

  2. Hallo Allemaal, Mijn Naam is Vera en ben moeder van 3 zoons en 1 dochter. en Oma van 6 kleinkinderen. Ik woon in Hoogezand en ben sinds kort VJ bij Robintimo radio. Ongeveer 12 jaar geleden ook gedaan en heb het altijd leuk gevonden. Nu weer de kans gekregen en ik draai op de Dinsdag van 12.00 uur tot 17.00 uur met Gezelligheid kent geen Tijd.
    Mijn hobby”s zijn Diamond Painten en natuurlijk muziek .
    Veel luister plezier bij Robintimo Radio

  3. succes dj’s en kom hopelijk bij jullie draaien en neem een pro dj mee naar ons toe! ik hoop op reacktie van robin en of van chrisharms !!!

  4. Hallo ik ben dj lichie oftewel Daniel ben 31 jaar oud en ben sinds kort dj bij robintimoradio ik wil jullie dan ook heel erg bedanken voor de steun die ik krijg vind het hartstikke leuk om te doen ik draai op de zaterdag middag van 15.00 tot 18.00 uur met de Crazy Zaterdag.

    Mvg jullie DjLichie (Daniel)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.