Bedankt voor de opbrengst van jullie marathonuitzending!

Beste Robin

Wij vinden het heel bijzonder dat jullie een marathonuitzending hebben georganiseerd waarbij de opbrengst voor onze stichting was. Wat geweldig dat er zoveel mensen een plaatje hebben aangevraagd en jullie daardoor ruim over het streefbedrag heen zijn gegaan! We zijn heel erg dankbaar voor de prachtige donatie van € 404,20, die we in goede orde hebben ontvangen.

Dankzij jullie mooie gift kunnen wij nog meer zieke kinderen, kinderen met een beperking en mensen met dementie bereiken. Met spel en humor zorgen CliniClowns voor afleiding en plezier. Ze maken contact met het positieve en gezonde in iemand. Zorgen, angst en stress verdwijnen naar de achtergrond. Zoals voor Noah:

Eind vorig jaar werd Noah (5) ineens duizelig en moe. Een dag later werd in het Prinses Máxima Centrum de diagnose acute lymfatische leukemie gesteld. Een zwaar chemotraject volgde. In de tijd dat hij vanwege coronavirus geen vriendjes en klasgenoten kon zien, was de CliniClowns app een uitkomst. Moeder Suzanne: “De clowns vrolijkten zijn dag op. Soms was hij wat stilletjes, niet te porren voor iets leuks. Als hij met de clowns had gesproken was hij weer helemaal de oude drukke Noah. Hij dacht even niet aan hoe misselijk hij was.”

De CliniClowns bezoeken ook mensen met dementie. Daar zetten zij hun spel met respect in om het sociaal isolement en de eenzaamheid te verzachten. Alle activiteiten van de CliniClowns komen tot stand mede dankzij jullie gift. Namens alle zieke kinderen, kinderen met een beperking én mensen met dementie bedankt voor jullie steun!

Met vriendelijke groet,
Coen Abbenhuis
Directeur CliniClowns Nederland

Bedankt voor de opbrengst van jullie marathonuitzending

Dit vind je misschien ook leuk...